Online Open Dag

Kalender
Quintus
Datum
vrijdag 4 februari 2022 15:30 - 20:00
Registratie voor de activiteit is beëindigd op dinsdag 1 februari 2022 .

Beschrijving

Vrijdag 4 februari 2022 Online Open Dag Quintus!

Het is belangrijk dat je een school kiest die bij jou past en waar jij je thuis voelt zodat jij jouw ambities, dromen en verwachtingen waar kunt maken. Daar helpen wij je graag bij. Het is dan ook fijn om, voordat je een keuze maakt, de sfeer te proeven en om vragen te stellen.

De Open Dag is het moment daarvoor. Je maakt kennis met onze leerlingen en docenten en je kunt meedoen aan allerlei activiteiten. Op vrijdag 4 februari 2022 vindt onze Online Open Dag plaats. Tijdens deze dag krijg je veel informatie over onze school. Zo kun je lesjes volgen, filmpjes bekijken, naar optredens van de schoolband luisteren, folders downloaden. Leerlingen, docenten en andere medewerkers staan voor je klaar om al je vragen via een chat te beantwoorden. 

En dat is niet alles; wij geven ook informatie over bijvoorbeeld Cambridge English, ondersteuning die nodig is voor bijvoorbeeld taal of rekenen en dyslexie.

Op de dag zelf ontvang je een link via het opgegeven emailadres en kan je jezelf registreren in de Online omgeving. Na deze registratie kan je inloggen in ons online platform. 

Per gezin is 1 aanmelding(e-ticket) voldoende.

Deze dag is bedoeld voor leerlingen en ouders/verzorgers van groep 7 en 8.

Jullie zijn van harte welkom!